Bel ons op: +31 613939493

Bedrijfsuitje zeilen

bedrijfsuitje zeilen, zeilschip personeelsfeest, teamuitje te water, training aan boord

Bedrijfsuitje zeilen met collega's. Een heerlijke dag voor een personeelsuitje per zeilschip of bedrijfstraining aan boord. 

De bemanning ontvangt u gastvrij en natuurlijk met koffie. Tijdens de koffie krijgt u uitleg over het schip en hoe het schip te zeilen. Is bedrijfstraining inbegrepen, dan zal begonnen worden met het programma. Als iedereen aan boord is vertrekt het schip uit de haven. Uw team wordt aan het werk gezet om het schip zeilklaar te maken en dan begint het échte werk. 

Onderweg wordt lekker en voedzaam eten geserveerd met een drankje erbij. Aan het eind van de dag is het tijd voor de borrel en een ontspannen diner aan dek of aan tafel. 

Afhankelijk van de grootte van uw groep én uw doelstelling kan het programma aan boord van één of meer schepen worden ingevuld. Wilt u iedereen actief aan dek aan het werk zetten, dan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om met meerdere schepen een onderlinge wedstrijd te zeilen. Ben u liever met uw hele gezelschap op één schip bij elkaar? Dat kan met een gezelschap tot max. 120 personen. 

Wij geven u graag persoonlijk (en vrijblijvend) advies op maat voor een actief bedrijfsuitje zeilen of gezellig personeelsfeest aan boord van een zeilschip.