Bel ons op: +31 613939493

Dagje zeilen

dagje zeilen

Dagje zeilen met je collega's, familie of vriendenclub. Zeilen, inspannen, ontspannen, lekker buiten en lekker eten.

Een onweerstaanbare combinatie. 

Personeels uitje, bedrijfstraining, familiefeestje of verjaardag; een zeilschip verzorgt een prachtige dag voor elke gelegenheid en ieder gezelschap.

De bemanning ontvangt u met koffie met wat lekkers en een kort welkom om u wegwijs aan boord te maken. Al gauw verlaat u de haven en hijst u zelf de zeilen. Of niet, als u liever ontspannen geniet van het gezelschap. 

Het schip gaat voor anker voor de lunch of deze wordt tijdens het zeilen geserveerd. 

Een korte stop in een haven, bezoek aan een bezienswaardigheid of een zwempartij. 

Vervolgens de borrel aan dek, terwijl de bemanning het diner bereidt. Nog een klein eindje varen naar de haven en iedereen gaat rozig en voldaan huiswaarts.

Schepen

Per persoon vanaf: € 37, -
Willem Jacob
De Willem Jacob is een bijzondere klipper, gebouwd in 1889, en gericht op sportief zeilen. Gevoelig en snel; een feest om te zeilen. Als de omstandigheden het toelaten mag je het schip zelf varen en ervaren hoe het is om een schip van 80 ton te sturen.
Harlingen , Lauwersoog , Schiermonnikoog , Zoutkamp
Per persoon vanaf: € 57,50
Vrouwe Johanna
Sinds 2007 heeft de Vrouwe Johanna een vaste ligplaats in Durgerdam, Landelijk Noord Amsterdam. Dit is een ideale groepsaccommodatie vlakbij het centrum van Amsterdam. Afmeren kan ook in Amsterdam tegenover CS of elders.
Amsterdam , Muiden
Per persoon vanaf: € 44,75
Verwisseling
De Verwisseling is boven alles een authentiek schip, waar geen concessies zijn gedaan aan het uiterlijk om het van super-de-luxe comfort te voorzien. Gasten ervaren het schip als warm, knus en sfeervol, een schip waarop je je lekker en veilig voelt.
Muiden
Per persoon vanaf: € 38,50
Store Baelt
Feestje? Zeil mee met de Store Baelt en haar ervaren crew. Huwelijksfeest midden op de Waddenzee, op een zandbank of op een Waddeneiland . Een dag of weekend weg met je familie en vrienden; zeilen, lekker eten, sfeer en vergezichten.
Amsterdam , Harlingen
Per persoon vanaf: € 57, -
Stella Maris
Zeilen met de Stella Maris op de veelzijdige Oostzee met alle prachtige eilanden en gastvrije havens is een belevenis, voor onervaren vakantiezeilers en verwende (zee)zeilers. Zeil mee! Het vaargebied van de Stella Maris is de Oostzee, Noordzee, Waddenzee
Amsterdam , Delfzijl , Kiel-Holtenau , Lemmer , Rostock , Stavoren
Per persoon vanaf: € 24,90
Selene
Stoer en robuust van buiten, maar van binnen is de Selene zo mooi, sfeervol en bijzonder, dat zij door de gemeente Waterland benoemd is tot officiiële trouwlocatie. Uw jawoord en huwelijksfeest aan boord van een prachtig zeilschip!
Amsterdam , Hoorn , Monnickendam , Volendam
Per persoon vanaf: € 35, -
Orion
De Orion is een stoere zeetjalk uit 1892 en biedt ouderwets zeilen met het comfort en luxe van deze tijd. De oude gezellige binnenhaven van Monnickendam is de thuishaven van Orion.Met zeilschip Orion bezeilen we Markermeer en IJsselmeer.
Monnickendam
Per persoon vanaf: € 42, -
Nieuwe Maen
Zeilen in Zeeland; een bijzondere ervaring! Ruim water, tij en stroom, de wind door je haren en met elkaar onze koers bepalen en het schip varen. Vanaf de Nieuwe Maen kijken naar de opkomende sterren en het wisselende tij als we droogvallen op het wad.
Enkhuizen , Lelystad , Makkum , Zierikzee
Per persoon vanaf: € 30, -
Mathilda
Zeilen in Zeeland... de provincie met de meeste zonuren. Rust, ruimte, zoute natuur en bruisende historische stadjes onder handbereik. Dagje zeilen? De Grevelingen en Oosterschelde zijn prachtig en ongerept. Weekend weg of (mid)week zeilen?
Bruinisse
Per persoon vanaf: € 29, -
Linquenda
Oostzee zeiltjalk de Linquenda werd in 1916 als vrachtschip gebouwd. Zeilend vervoerde zij onder andere hout uit Riga, over de Oostzee. De Linquenda is een stabiel zeilschip, zelfs met zwaar weer veilig en snel. Enthousiaste gasten zijn welkom!
Makkum , Monnickendam
Per persoon vanaf: € 36, -
Jacobsschelp
Mooi Tjalkje uit 1899. Met 6-12 personen ideaal voor familie, vriendengroep en met collega's . Beleef het zeilen en sta zelf aan het roer! Geniet van de rust, het zeilen en elkaar.
Muiden , Weesp
Per persoon vanaf: € 22,50
Hoge Wier
Lounge klipper De Hoge Wier, het vlaggenschip van Muiden. Een meer dan 100 jaar oude klipper maar met de flair en snelheid van nu. Mét karakter en eigenheid. Sfeervol maar niet tuttig.
Muiden
Per persoon vanaf: € 52,50
Grote Jager, Le 196
Vorstelijk zeilen met een Lemsteraak. Snel en wendbaar als een jacht, hoog aan de wind of plat voor het laken. Prachtig voor een dagtocht met relaties of een ontspannen zeiluitje met familie en vrienden. Één van de snelste Lemsteraken op het IJsselmeer!
Muiden
Per persoon vanaf: € 30, -
Egberdina
De Egberdina is gebouwd in 1882 en is daarmee één van de oudste, nog varende zeilschepen in Nederland. Zij zeilt zo scherp als een jacht en glijdt stijlvol en rustig door het water. Zeeziekte? niet aan boord van de Egberdina.
Amsterdam , Enkhuizen , Hoorn , Lelystad , Monnickendam , Muiden , Volendam
Per persoon vanaf: € 35, -
Eendracht
Roos en Maurits geven je een spoedcursus zeilen en bediening van het schip en dan ga je je gang maar. Zelf je route bepalen en de zeilen zetten en stellen. Na een dag heb je het aardig in de vingers en voel je je thuis aan dek.
Enkhuizen
Per persoon vanaf: € 41,25
Ebenhaëzer
Groepszeilen met Friese aak Ebenhaëzer is een belevenis en is een fantastisch avontuur, ook al is het maar een dagje; wég van de dagelijkse sleur. Zelf het schip varen met een kleine groep na instructie en onder toeziend oog van de schipper.
Zeewolde
Per persoon vanaf: € 31,95
Catharina van Mijdrecht
De Catharina van Mijdrecht speelde de hoofdrol in de documentaire reeks 'Nederland, Waterland' en verbeeldt de bijzondere relatie van Nederlanders met het water.
Monnickendam
Per persoon vanaf: € 42,50
Bruinvisch
Met de Bruinvisch ervaar je het Waddengebied op een bijzondere manier. Het schip, de schipper en de Kromhout motor zijn allen even monumentaal en met elkaar en de Wadden natuur vergroeid. 
Harlingen , Lauwersoog
Per persoon vanaf: € 34, -
Bree Sant
Teamuitje? Iets te vieren? Dagje zeilen of weekendje weg. Het IJsselmeer biedt allerlei moois en voorbij het zoete IJsselmeer begint de zoute wildernis van de Waddenzee voor de mooiste vakantie van je leven. Zeilen, zwemmen, schelpen zoeken, genieten...
Enkhuizen
Per persoon vanaf: € 75, -
Banjaard
De schoener Banjaard vaart in het hart van de Deense wateren; een actieve zeilvakantie op een traditioneel zeilschip voorzien van modern comfort. En waar wind je een mooier vaargebied? Schitterende eilanden met knalgele koolzaadvelden, bossen, stranden
Harlingen , Kiel-Holtenau , Lemmer , Rostock