Bel ons op: +31 613939493

Groepszeilen

zeilschip charteren

Groepszeilen... altijd gezellig; met vrienden, familie, collega's of je vereniging. Aan boord van je zeilschip is de sfeer al snel ontspannen. Ook als je nog nooit hebt gezeild ga je vanzelf mee in de beweging van het schip. Je helpt mee met het hijsen van de zeilen, trekken aan de schoten en het sturen van het schip. De vaste bemanning geeft instructie en stelt je op je gemak. 

Samen met de schipper bepaal je je reisdoel en de route. De bemanning heeft veel ervaring in het varen met gasten en zal zich inspannen om er een onvergetelijke dag of reis van te maken. Ook als het weer niet meewerkt, zal de bemanning een zeiltocht met je varen die in alle opzichten geweldig is. 

De schipper houdt te allen tijde rekening met de samenstelling van de groep; het moet in elk geval veilig zijn voor iedereen. Als er (veel) kinderen aan boord zijn wordt er anders gevaren dan met een groep sportieve volwassenen. Hebben we ouderen die moeilijk ter been zijn, dan houden we daar rekening mee. En is de zeiltocht gericht op gezelligheid, dan doen we rustig aan. Kortom; groepszeilen kenmerkt zich door veiligheid en plezier!