Bel ons op: +31 613939493
dagje zeilen

Zeiltochten

Dagje zeilen, zeilweekend of zeilvakantie in Nederland of buitenland. Aan u de keus!

ZullenweZeilen.nl toont het aanbod van verschillende traditionele zeilschepen die tochten aanbieden op het IJsselmeer, Waddenzee en Noordzee en geeft een overzicht van zeilschepen voor buitenlandse zeilvakanties. Dagtocht zeilen of meerdaags, met of zonder catering, personeelsuitje of bruiloft, luxe of basic, verschillende arrangementen en zeiltochten zijn beschikbaar voor familie, studentenvereniging, bedrijven of vriendengroepen.

Met uw opgave vindt ZullenweZeilen.nl een passend schip voor uw wensen. De arrangement pagina's doen een voorstel voor een zeilschip, maar u kunt ook een gerichte (vrijblijvende!) zoek opdracht geven. 

Is zeilen slechts bijzaak en heeft u groeps accommodatie nodig bij een evenement of een feestje? ZullenweZeilen.nl kan zeilschepen bij congressen en bedrijfsfeesten inzetten voor overnachting. En de reis naar uw bijeenkomst is dan al productief en prettig!

Geen resultaten? Misschien sluit uw opdracht niet aan bij de schepen in onze database. Met uw email of telefonische opgave kunnen wij u tóch een passend voorstel doen via ons uitgebreide netwerk van zeilschepen.

Maritiem Online is bij elk vermeld zeilschip aan boord geweest om nader kennis te maken met haar schipper, bemanning en natuurlijk met de faciliteiten aan boord. Zo weten wij precies wat wij aanbieden en staan wij in voor ons aanbod.

ZullenweZeilen.nl staat voor kwaliteit, eerlijkheid, transparantie en degelijkheid. Wij bieden u een gebruiksvriendelijk overzicht van zeilschepen die van uw dagje uit, uw familie weekend of uw zeilvakantie een succes maken.