Bel ons op: +31 613939493

Egberdina

De 'Egberdina' is gebouwd in 1882 en is daarmee één van de oudste, nog varende zeilschepen in Nederland. Zij zeilt zo scherp als een jacht en glijdt stijlvol en rustig door het water. Zeeziekte? niet aan boord van de Egberdina. Dat wil niet zeggen dat het slaapverwekkend is aan dek; deze oude dame is een snelle zeiler en een geduchte tegenstander bij zeilwedstrijden. En iedereen kan meehelpen bij het zeilen van het schip. Hijsen, vieren, sturen; met de kundige begeleiding van de bemanning kan elke opstapper leren zeilen. 

Het schip wordt dan ook veel ingezet voor bedrijfstrainingen en teamuitjes, waarbij het zeilen het middel is het gezelschap te leren samen te werken. En er nog plezier aan te beleven ook!

Het schip is van alle gemakken voorzien: zeilkleding,  CD / mp3-installatie, beamer en scherm, video en televisie op aanvraag; er is zelfs een piano aan boord! En die kan feestjes en mooie diners begeleiden die onderdeks in comfort en luxe worden aangeboden. 

Kortom: de Egberdina is een uitstekend en snel schip voor zakelijk zeilen en een representatief zeilschip voor feest aan boord; bruiloft of familiefeest.