Bel ons op: +31 613939493

Banjaard

zeilvakantie buitenland met de BanjaardDe schoener Banjaard vaart in het hart van de Deense wateren; een actieve zeilvakantie op een traditioneel zeilschip voorzien van modern comfort.

En waar wind je een mooier vaargebied? Schitterende eilanden met knalgele koolzaadvelden en lichtgroene bossen, witte zandstranden en ruige kliffen, eeuwenoude havenplaatsen met hedendaagse attracties – de Oostzee heeft veel te bieden. 

In overleg en rekening houdend met wind en stroom wordt het doel bepaald. Elke reis wordt daardoor een unieke ervaring en een eenmalige belevenis.

Vol afwisseling; ontspanning en rust maar ook aktief betrokken bij het zeilen. Zeilkennis doe je spelenderwijs op. De  bemanning geeft  uitleg en aanwijzingen en zo leer je de omgang met al die touwen en zeilen als vanzelf.

De Banjaard wordt gebruikt voor o.a. zeilvakanties, schoolreizen, bedrijfsuitjes, weekeindtochten met vrienden en familie. Ook meezeilreizen voor individuelen staan op het programma. De Banjaard is ook van de partij bij grote evenementen als de Kieler Woche, Sail Bremerhaven en de Hanse Sail Rostock. In het voor- en najaar is de Banjaard op het IJsselmeer, de Noordzee en tussen de waddeneilanden onderweg. De overtochten naar Duitsland en terug naar Nederland en het varen ’s nachts zul je nooit meer vergeten.