Bel ons op: +31 613939493
Dagje zeilen "Beste Eek dank voor je mail! Het was wel heel Nederlands weer ;) maar we hebb..."

Beste Eek

dank voor je mail! Het was wel heel Nederlands weer ;) maar we hebben een geweldige middag gehad. De Selene is een prachtig schip, en ook binnen heel mooi en gezellig. Edith een geweldige gastvrouw en schipper.

Nog hartelijk dank en we onthouden je zeker voor een volgende keer

Selene

zeilschip trouwfeest, bruiloft aan boord, feesten en zeilenStoer en robuust van buiten, maar van binnen is de Selene zo mooi, sfeervol en bijzonder, dat zij door de gemeente Waterland benoemd is tot officiële trouwlocatie. Daardoor kunt u niet alleen uw huwelijksfeest aan boord vieren, maar elkaar ook het jawoord geven aan boord van deze stoere Zeetjalk uit 1902. 

Door het prachtige, lichte interieur is het benedendeks zeer aangenaam vertoeven: royale tafels om uitgebreid te dineren (of te vergaderen); comfortabele banken en een sfeervolle bar om gezellig aan te borrelen met vrienden, familie en collega's. Uniek zijn de grote patrijspoorten van De Selene op slechts 10 cm boven de waterlijn. Hierdoor heeft u een prachtig uitzicht over het IJsselmeer en Markermeer en kunt u tijdens het zeilen soms zelfs een kijkje onder water nemen.De gezellige kuip, bankjes en loungekussens aan dek zorgen ervoor dat u met mooi weer aan dek heerlijk kunt luieren en genieten van de rust op het water. Mocht het weer wat tegenvallen, kunt u aan het eind van de dag heerlijk bijkomen in het ruim bij de knapperende haard.

Na een fantastische ontvangst van alle gasten verlaat het schip de haven en zet koers naar een mooie anker plek voor de voltrekking van een bruisend en liefdevol huwelijk! We toasten op het bruidspaar en snijden de heerlijke bruidstaart aan. 
De ambtenaar en de bode verlaten het schip met de sloep en dan gaan we anker op en hijsen de zeilen.

De verzorging is uitstekend en feestelijk; heerlijke hapjes en drankjes maken de dag tot een succes. 
We ruimen tijd in voor eventuele toespraken/stukjes van familie en vrienden, een beamer met scherm staat ter beschikking voor het ophalen van oude herinneringen!

De sfeer aan boord van dit unieke schip vind u nergens anders en wij nodigen u dan ook graag uit voor een vrijblijvende kennismaking, bezichtiging en het doorspreken van al uw wensen! NB: ook als u niet in Waterland woont, kunt u gebruik maken van de Selene als trouwlocatie. 

Heeft u geen trouwplannen? De Selene is natuurlijk ook zeer geschikt voor een familiedag of bedrijfsuitje, voor gezelschappen tot 55 gasten!