Bel ons op: +31 613939493

Bree Sant

Zeilen met klipper Bree Sant, dagtochten, wedstrijden en weekend zeilenDe Bree Sant is een royale tweemastklipper van ruim 32 meter lang en 6 meter breed, met een zeiloppervlak van 400 vierkante meter; tijdens wedstrijden tot wel 700 vierkante meter. 
De zeilen zijn eenvoudig te bedienen. Aan dek is veel ruimte en een grote, gezellige en kindvriendelijke zitkuip. De houten masten en rondhouten en veel teakhout aan dek geven het schip karakter.

Beneden deks treft u een mooi ingerichte salon en ruime open keuken gescheiden door een bar. De mahonie betimmering ademt luxe en u waant zich aan boord van een klassiek jacht. Hier vindt u ook de hutten, sanitaire voorzieningen en bergruimtes. Er is centrale verwarming in het hele schip. Hutten hebben warm en koud stromend water en 220. De bedden zijn minimaal 2 meter lang.

De Bree Sant vaart vanuit Enkhuizen dagtochten met bedrijven, families, verenigingen en meerdaagse zeiltochten; (lang) weekend zeilen, midweek of zeilvakantie van een week of langer. Management training, incentive, vergadering aan boord of gewoon een dagje zeilen als teamuitje. Lekker actief? De Bree Sant is een enthousiaste deelnemer aan zeilwedstrijden voor traditionele zeilschepen. Individueel voor in te schrijven, maar ook een mooie en leerzame ervaring voor een bedrijf.

Iets te vieren? Dagje zeilen met familie en vrienden of maak er een weekend van. Langs het IJsselmeer vindt u schilderachtige havens, oude VOC-steden, voormalige Hanzesteden en vissersdorpen. Voorbij het zoete IJsselmeer begint de zoute wildernis van de Waddenzee, het overweldigende Unesco werelderfgoed. Met eb en vloed en zandbanken waar je kunt droogvallen en met prachtige eilanden met zandstranden en duinen. Zeilen, voor anker gaan en zwemmen, fietsen op een eiland, droogvallen op een zandbank in de zonsondergang en heerlijk bbq'en, luieren aan dek, wandelen door de duinen of langs het strand. Daar krijg je een echt vakantiegevoel.