Bel ons op: +31 613939493

Catharina van Mijdrecht

De Catharina van Mijdrecht is met recht een filmster; deze dame die volgend jaar honderd jaar is, speelde de hoofdrol in de documentaire reeks 'Nederland, Waterland'. 

Deze klipperaak is modern en comfortabel ingericht, representatief, schoon, warm, en royaal, onder- en bovendeks. En vooral sfeervol en fraai. Een warm welkom voor de ontvangst van relaties!

Het schip is beschikbaar voor dagtochten en meerdaags. De catering is volledig flexibel, van eenvoudig tot luxe, maar zelfverzorging is ook mogelijk. 

De Catharina van Mijdrecht heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. De kracht van de wind voor voortstuwing van het schip draagt al bij aan een betere leefomgeving. Ook in de kombuis en bij schoonmaak en onderhoud van het schip, wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu. 

De Catharina van Mijdrecht heeft een dagcapaciteit van 40 passagiers. Zij is inzetbaar voor;
– een ontspannen bedrijfsuitje voor het personeel;
– een originele omgeving voor een product pitch of bedrijfspresentatie;
– een motiverende teambuilding;
– een vergadering in een inspirerende atmosfeer.

Het schip beschikt over 18 slaapplaatsen (7x tweepersoons, 1x 4 persoons) voor meerdaagse zeiltochten: voor families, verenigingen, scholen, vriendengroepen...

Onderweg ontstaat er aan boord van een zeilschip al snel iets bijzonders. Samen zeilen zorgt voor een andere kijk op elkaar. De onbekende omgeving prikkelt de zintuigen en zorgt voor een frisse blik. Zeilen zorgt dat 'alles stroomt'.