Bel ons op: +31 613939493

Eendracht

zeilen en teambuilding, bedrijfsuitje zeilen

De Eendracht; comfortabel en met goede zeileigenschappen. En gerund door een gastvrij en enthousiast stel.

Roos en Maurits geven je een spoedcursus zeilen en bediening van het schip en dan ga je je gang maar. Zelf je route bepalen en de zeilen zetten en stellen. Na een dag heb je het aardig in de vingers en voel je je helemaal thuis aan dek. 

Met 16-18 gasten heb je alle ruimte; zowel op het achterdek en in de royale kuip als onderdeks. Het zeilschip is dan ook zeer geschikt voor teamuitjes en  zeilende bedrijfstraining, maar ook voor familiefeestjes aan boord en zeilwedstrijden.

Het schip heeft een royaal en comfortabel interieur en een prettige, open kombuis, gericht op onderling contact. Er zijn 6 royale tweepersoons hutten en 1 vierpersoons hut, voor een gezin, voor de pubers of vrouwen onder elkaar. Er is natuurlijk een royale douche en twee toiletten en in het gezellige dagverblijf is een kachel voor kille avonden. 

De zwoele zomeravonden breng je natuurlijk door aan dek; in de gezellige, ruime kuip onder de sterrenhemel. 

De Eendracht vaart vanuit de gezellige oude haven van Enkhuizen. Meerdaagse zeiltochten voeren naar de Waddenzee en Friesland; voor een zeilweekend of een dagje zeilen blijf je dichter bij huis; het IJsselmeer kent allerlei historische en gezellige haventjes.

Zeil mee!