Bel ons op: +31 613939493

Cherokee

zeezeilreizen Schotland, Ierland, Engeland, Kanaaleilanden, Frankrijk

En dit is sy Cherokee... een one off, en recent gerefit zeiljacht met accommodatie voor 8 avontuurlijke zeilreizigers. De Cherokee maakt zeilreizen naar Schotland, Ierland, Engeland en Frankrijk en weer terug naar Nederland.

De Cherokee heeft verschillende categorieën zeilreizen in haar programma, van zeer intensief (A: oversteken met wachtlopen en 's nachts doorvaren), via lange zeildagen (B) tot zeilreis met sightseeing (C, kortere afstanden met gelegenheid om je te verpozen aan de wal). En zeezeiltrainingen (E). 

Het vaargebied is ongeëvenaard. En avontuurlijk! En wat is er veel te verkennen en te zien onderweg. De haventjes, eilanden, steden, tuinen, bergen, kastelen en ruïnes, distilleries, dolfijnen, walvissen en orka's en allerlei vogels. De zeilreizen zijn zeer afwisselend met soms spannende trajecten waar veel stroom staat. Gelukkig is de bemanning gekwalificeerd en zeer ervaren. Ook als je zelf geen zeilervaring hebt, kun je met een gerust hart mee. Informeer naar de reizen; er is zeker een zeilreis bij die aansluit bij je wensen.