Bel ons op: +31 613939493
Dit is een geweldig schip "..."

Orion

bedrijfsuitje zeilen op het IJsselmeer

De Orion is een stoere zeetjalk uit 1892 en biedt ouderwets zeilen met het comfort en luxe van deze tijd. De oude gezellige binnenhaven  van Monnickendam is de thuishaven van Orion. Met zeilschip Orion bezeilen we Markermeer en het IJsselmeer en als we meer tijd hebben ook de Waddenzee en de Friese meren. De volgende havenplaatsen zijn bereikbaar bij een korte tocht: Edam, Volendam, Marken, Hoorn, Enkhuizen, Amsterdam, Uitdam, Pampus en Muiden.

De Orion is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuilding en biedt een aantal arrangementen aan die daartoe zeer geëigend zijn. Met 20 jaar ervaring als projectmanager in het bedrijfsleven is Wouter Egas, de schipper van de Orion, goed in staat om u een prima zeiltocht, toegerust op uw bedrijf te bezorgen. Er zijn middelen om presentaties te geven en natuurlijk voorziet het schip desgewenst in catering op niveau. Ook overnachten met uw gezelschap behoort tot de mogelijkheden. 

Niet alleen bedrijven voelen zich thuis op de Orion; het is ook een prima schip voor families, vriendengroepen, scholen en verenigingen. Om met elkaar de gezelligheid op te zoeken en in sportieve sfeer een mooie dag op het water te beleven of een week(end) te zeilen. U bent van harte welkom aan boord!