Bel ons op: +31 613939493

Hoge Wier

dagje zeilen met loungeklipper De Hoge Wier; volledig verzorgd bedrijfsuitjeLounge klipper De Hoge Wier, het vlaggenschip van Muiden. Een meer dan 100 jaar oude klipper maar met de flair en snelheid van nu. Zonder aan karakter en eigenheid in te boeten. Sfeervol zonder oubollig te zijn. Én een snelle klipper; schipper Sacha zeilt bijna alle klipperwedstrijden op het Markermeer, het IJsselmeer en de Waddenzee. De Hoge Wier zeilt in de top 3. Maar met aandacht voor stijl en comfort. Varen met vracht is voorbij. De gasten van De Hoge Wier genieten zonder uitzondering van de opwinding van de zeilvaart, van de luxe sfeer op het schip; het leven is een feest op De Hoge Wier.

Opwindend snel, heerlijk comfortabel, volledig toegerust om uw dag -bedrijfsuitje, familiedag, wedstrijd zeilen - tot een evenement te maken. De ervaren bemanning doet er alles aan om het u en uw gasten naar de zin te maken. En uw dagje zeilen tot een groot succes!

De Hoge Wier dankt haar huidige naam aan de zandplaat onder Ameland, een eerbetoon aan een stoutmoedige jongen van Texel en degene die opdracht gaf tot het bouwen van het schip; die in 1899 vast geloofde in de toekomst van de snelle zeilende vrachtvaart. Meer dan 100 jaar later zeilt het schip nog steeds en snel en wie weet, komt de zeilende vrachtvaart ook wel weer terug!