Bel ons op: +31 613939493

Verwisseling

avondtocht zeilen met de Verwisseling

De Verwisseling is boven alles een authentiek schip, waar geen concessies zijn gedaan aan het uiterlijk om het van super de luxe comfort te voorzien. Gasten ervaren het als warm, knus en sfeervol, een schip waarop je je lekker en veilig voelt. Het schip vaart vanuit de historische haven van de vestingstad Muiden.

In 1976 is de Verwisseling verbouwd tot passagiersschip en geclassificeerd voor 20 personen. Het laadruim is nu een gezellig gastenverblijf met keuken, toilet, wasgelegenheid met douche en drie slaapruimtes voor in totaal 14 personen. Met dit schip zijn dus ook meerdaagse reizen mogelijk voor kleinere gezelschappen. Daarmee komt een zeilvakantie naar de Waddenzee met je familie of je vrienden in beeld. Samen een lange zeiltocht maken en dan vastvaren op een zandbank. Door de geringe diepgang kunnen platbodems makkelijk droogvallen. Kun je een mooiere avond en nacht bedenken dan droog op het Wad te wachten op hoog water? En dan weer verder zwerven…

Hoewel... Heb je minder tijd beschikbaar, dan is een avondtocht op het IJsselmeer of dagtocht met diner aan dek op de Verwisseling ook fijn!