Bel ons op: +31 613939493
boek je zeilschip

ZullenweZeilen

Over ZullenweZeilen.nl en Maritiem Online

ZullenweZeilen.nl toont het aanbod van verschillende traditionele zeilschepen die tochten aanbieden op het IJsselmeer, Waddenzee en Noordzee en geeft een overzicht van zeilschepen voor buitenlandse zeilvakanties. Verschillende arrangementen en zeiltochten zijn beschikbaar voor familie, kennissen, bedrijven of vriendengroepen.

ZullenweZeilen.nl is is het kanaal van Maritiem Online uit Harlingen, een belangrijke zeilcharterhaven. Maritiem Online brengt zeilschepen en havens in heel Nederland in kaart voor vermelding op haar website.

Maritiem Online is bij elk vermeld zeilschip aan boord geweest om nader kennis te maken met haar schipper, bemanning en natuurlijk met de faciliteiten aan boord. Zo weten wij precies wat wij aanbieden en staan wij in voor ons aanbod.

ZullenweZeilen.nl staat voor kwaliteit, eerlijkheid, transparantie en degelijkheid. Wij bieden u een gebruiksvriendelijk overzicht van zeilschepen die van uw dagje uit, uw familie weekend of uw zeilvakantie een succes maken.

Veelal komt ook andere nuttige informatie over de afvaarthavens ter sprake. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld per haven precies zien waar u uw auto kunt parkeren, waar een leuk restaurantje zit en waar bezienswaardigheden zijn te vinden.

Veel plezier en voorpret met ZullenweZeilen.nl!

Heeft u nog vragen of opmerkingen, neemt u dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch.  Wij geven u graag extra informatie over een zeilschip, een zeiltocht of anderszins. 

Wij horen graag van u!

Adresgegevens Maritiem Online en ZullenweZeilen.nl:

Maritiem Online, Eek de Graaff
Zoutsloot 22
8861 SX Harlingen
06 - 13 93 94 93

Kvk.nr: 01176209